Zhduket një vajzë një Prishtinë

2 muaj më parë

Zhduket një vajzë një Prishtinë

Të dielën një grua e ka njoftuar Policinë se vajza e saj ka dalë nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Sipas raportit 24 orësh të Policisë, vajza në fjalë nuk është kthyer në shtëpi që nga data 26 e muajit nëntor.

“Rr. Qemajl Stafa, Prishtinë 26.11.2020 – 08:00. Me 29.11.2020 ankuesja femër kosovare ka raportuar se vajza e saj viktima femër kosovare ka dalë nga shtëpia dhe ende nuk është kthyer më. Njësitë policore janë duke hetuar rastin”, thuhet në raportin e Policisë.