Zhduket 42 vjeçari nga Presheva, kërkohet ndihmë për gjetjen e tij

2 muaj më parë

Zhduket 42 vjeçari nga Presheva, kërkohet ndihmë për gjetjen e tij

Familjarët kanë humbur kontaktet me Besnik Osmanin nga mesdita e datës 24 të këtij muaji. 42 vjeçari ishte nisur me makinë prej Prishtinës për në Preshevë derisa nuk mundi të kalonte kufirin në Muçibabë. Makina e tij ishte gjetur nga banorët në një rrugë dytësore të këtij fshati por gjurmët e tij kanë humbur.

Dyshohet se ai ka tentuar të kalojë kufirin në këmbë.

Luten të gjithë ata që mund të kenë informacione për vendndodhjen e tij të njoftojnë në këta numra të telefonit: Në Preshëvë: 00381 63 7759 499 dhe në Kosovë 00383 49 245 444

Kërkohet: Besnik Osmani

Ditelindja: 12.05.1978

Vendbanimi: Preshevë

Kontakti i fundit: Pika kufitare Mucibabe, Kosove-Serbi ora 17:00

Personi është nisur me veturë prej Prishtine në drejtim të Preshevës me datë 24.03.2020 rreth ora 12:00. Ai ka tentuar të kalojë kufirin në Muçibabë pa sukses rreth ores 17:00. Pas shumë kerkimesh, vetura e tij eshte gjetur nga banoret e fshatit Muçibabë në rrugë dytesore të fshatit. Dyshohet se ai ka vazhduar në drejtim të Preshevës në këmbë ku edhe jane humbur gjurmet e tij.

Luten të gjithe personat të cilet mund të kene takuar ose kane njohuri per vendndodhjen e tij te na informoni ne:

Presheve: 00381 63 7759 499

Kosove : 00383 49 245 444