Zgjidhet Këshilli Drejtues i Teatrit ‘Dodona’

3 vite më parë

Zgjidhet Këshilli Drejtues i Teatrit ‘Dodona’

Në Teatrin Dodona është zyrtarizuar përbërja e re e Këshillit Drejtues të Teatrit të Qytetit “Dodona”.

Ky Këshill përbëhet nga këta persona:

Drita Rudi-përfaqësuese e Komunës,

Besnik Krapi- aktor dhe producent

Ismet Sijarina-regjisor,

Dardane Mehmeti-aktore, dhe

Albena Reshitaj-dramaturge.

Ushtruese e detyrës së drejtorit aktualisht është Fatime Mehmetaj.