Zeneli starton nga pozita e dhjetë në Grand Prix Britania 2

1 muaj më parë

Zeneli starton nga pozita e dhjetë në Grand Prix Britania 2

Lirim Zeneli, garuesi shqiptar në Formula 3 ka përfunduar në pozitën e dhjetë në ‘Pole Positon’ para garës së nesërme në Grand Prix Britania 2.

Nga pozita e parë në këtë garë do të niset Logan Sargeant, transmeton Klan Kosova.

Ndërsa, në pozitat dy dhe tre përfunduan: Jake Hughes dhe Liam Lawson.