Zbulohet në Shqipëri një shkëmb me simbole mijëravjeçare

2 muaj më parë

Zbulohet në Shqipëri një shkëmb me simbole mijëravjeçare

Në dokumentarin e radhës të ciklit “Gjurmë Shqiptare” është zbuluar në Mirditë një tjetër zonë shkëmbore me simbole të vjetra.

Ajo deri më sot njihej vetëm nga banorët dhe jo nga autoritetet. Çfarë përfaqësojnë këto simbole ?

Sa të vjetra janë ? Ndiqni videon e plotë të këtij dokumentari të gazetarit Marin Mema në bashkëpunim me arkeologë e studiues mirditorë.