Xhinset ‘skinny’ janë rikthyer: 20 kombinime të reja për t’u veshur me stil në vjeshtë

2 vite më parë

Xhinset ‘skinny’ janë rikthyer: 20 kombinime të reja për t’u veshur me stil në vjeshtë

Një prej modeleve të preferuara të të gjithëve, xhinset e ngushta janë rikthyer këtë vjeshtë, madje është trendy më dominues së asnjëherë më parë.

Pas disa sezoneve me xhinse më të gjera, të drejta, kjo vjeshtë do të vijë si një rikthim te modeli i preferuar. Xhinset e ngushta, në fakt, kanë një rol shumë të rëndesishëm në gardërobë, madje janë edhe veshja më praktike që ne zgjedhim menjëherë.

Xhinset e ngushta janë pikërisht ajo që gardëroba po kërkon për muajt e ardhshëm. Ne të gjithë e duam këtë veshje të rehatshme të vjeshtës, sapo moti nis të freskohet.

Kur është fjala për kombinimet, bluzat dhe xhaketat elegante janë zgjidhje e menjëhershme. Por jo vetëm ato.

Shikoni disa modele që do të ndeshni këtë vjeshtë. Mbi të gjitha, të gjithë kemi nevojë dhe nuk mund të rrimë dot pa një copë xhinsi.

 R.Class