Vuk Jeremiq dëbohet nga protesta me shpulla qafës – “e tradhtove Kosovën”

6 muaj më parë

Vuk Jeremiq dëbohet nga protesta me shpulla qafës – “e tradhtove Kosovën”

Protesta masive kanë shpërthyer mbrëmë në Beograd pasi qindra njerëz dolën në rrugë për të kundërshtuar vendosjen e orës policore për shkak të pandemisë.

Protesta para Kuvendit u shndërrua në disa orë konflikti midis demonstruesve dhe policisë në qendër të qytetit. Nga të dy palët në mediat serbe u raportua për të lënduar.

E protestuesit në një moment kanë shpërthyer edhe me ofentime e goditje nga sih-ministrit të Punëve të Brendshme të Serbisë, Vuk Jeremiqit.

“E tradhtove Kosovën”, dëgjoheshin protestuesit mbrëmë teksa po kërkonin largimin e Jeremiqit nga protesta para Kuvendit të Serbisë.

Në vazhdim gjeni videon e plotë nga ky moment: