Volkswagen ‘çmendë’ fansat e Polo-s, prezanton makinën e re

6 muaj më parë

Volkswagen ‘çmendë’ fansat e Polo-s, prezanton makinën e re

Volkswagen na sjellë një Polo të re me një pamje dhe dizajn fantastik.

VW Polo 2021 vjen me një madhësi pothuajse të njëjtë si VW Golf, shkruan IndeksOnline.

Motorë me tre cilindra

Në pjesën e përparme të motorit, nuk ka asgjë të re – diapazoni do të përbëhet kryesisht nga i njëjti motor 1.0-litërsh me tre cilindra si më parë, në format 89 kf, 95 kf dhe 110 kf. Volkswagen aludoi, në rastin e lansimit, në mundësinë e versioneve hibride ose hibride të buta më poshtë, dhe patjetër që do të ketë një Polo GTI të ri me 206 kf.

Sipas Volkswagen, çmimet do të fillojnë me më pak se 20,000€

Dritat e reja LED

Në të vërtetë, këtu nuk ka shumë të reja. Në pjesën e përparme, tani ka një grilë më të dallueshme, drita të reja (LED standarde në të gjithë diapazonin) dhe një shirit dritë që funksionon midis dy njësive të dritave të përparme. Ata fenerë gjithashtu janë riformuar paksa në mënyrë delikate për t’i dhënë Polo më shumë një pamje Golf-y, për të cilën Volkswagen thotë se është pak më ‘mashkullore’.

Rreth pjesës së pasme, ka drita të reja frenash – sende dy copë për ta bërë pjesën e pasme të makinës të duket më e gjerë, dhe ato janë njësi LED gjithashtu. Ekziston edhe një ngërç i vogël në modelin e shtyllës së pasme i cili, sipas shefit të dizajnit të VË, Marco Pavone, është një lidhje vizuale me Polo Mk1 origjinale e vitit 1975 (ose VW Type 86 për ata prej jush me anorake të Wolfsburgut).