Vjosa Osmani ua kushton vajzave të saj Ditën e Lumturisë

9 muaj më parë

Vjosa Osmani ua kushton vajzave të saj Ditën e Lumturisë

Ushtruesja e detyrës së presidentes, Vjosa Osmani, ka publikuar një fotografi familjare me dy vajzat dhe bashkëshortin në Twitter-in e saj.

Përmes saj, ajo ka uruar Ditën e Lumturisë që sot shënohet në mbarë botën dhe këtë ditë ia kushtoi dy vajzave të saj binjake.

“Në Ditën Ndërkombëtare të Lumturisë t’i vlerësojmë ata që na sollën kënaqësi dhe të qeshura në jetët tona – të parët dhe më të rëndësishmit fëmijët tanë, lumturia e të cilëve na përmbush”.