Video/ Ky mjek po sjell buzëqeshje e miliona njerëzve në të gjithë botën më këtë kërcim

2 muaj më parë

Video/ Ky mjek po sjell buzëqeshje e miliona njerëzve në të gjithë botën më këtë kërcim

Një këngë këshilluese për koronavirusin e krijuar nga dy të rinj vietnamezë është bërë virale pas publikimit në rrjetin social TikTok. rinjtë.

Teksti i kësaj kënge dhe kërcimi përputhet me këshillat e parandalimit të koronavirusit.

Dr. Jason Campbell, 31 vjeç, i cili punon prej dy vitesh në Universitetin e Shëndetit dhe Shkencës në Oregon në Portland, Oregon e ka bërë këtë kërcim me studentët e tij të mjekësisë me qëllim që të mesazhi të arrinte deri tek të rinjtë e komunitetit të tij.

Ai i sugjeroi të gjithve të hynin në aplikacionin TikTok.