Vëzhguesin e NISMA-s e largojnë nga Qendra e Numërimit të Rezultateve

8 muaj më parë

Vëzhguesin e NISMA-s e largojnë nga Qendra e Numërimit të Rezultateve

Vëzhguesi i NISMA-s, Behar Amerllahu është larguar nga Qendra e Numërimit të Rezultateve.

Koordinatori i QNR-së, Burim Ahmetaj, ka thënë ai ka përdorur fjalë fyese ndaj stafit dhe tij.

“Përveç kësaj, ndaj meje ka përdorur edhe gjuhë kërcënuese. Krejt kjo për shkak të një kontestimi të një fletëvotimi, përkatësisht vlefshmërisë së tij, e për të cilën çështje që nga dje e kemi vendimin e PZAP-it, me të cilin i ka sqaruar këto situata dhe ne jemi të obliguar ta respektojmë”, ka thënë Ahmetaj./RTKlive/

Image