Veseli: Të bëhet më shumë për fëmijët me sindromën Down

4 vite më parë

Veseli: Të bëhet më shumë për fëmijët me sindromën Down

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, ka vizituar sot kafiterinë në kryeqytet, ku janë punësuar fëmijë me sindromën Down.

Veseli përmes rrjetit social Facebook ka shkruar se kjo kafiteri nuk duk duhet të jetë e vetmja mundësi për fëmijët me sindormën Down dhe se sipas tij, duhet të bëhet më shumë për këtë kategori, transmeton Aktivpress.

“Kafja më e shijshme për mua dhe Violetën në kafeterinë X21 në Prishtinë. Një mundësi më shumë për fëmijët me sindromën Down që të integrohen në shoqëri. Por kjo s’duhet të jetë e vetmja. Ne duhet të bëjmë shumë më shumë për këtë kategori të shoqërisë”, ka shkruar Veseli./Aktivpress