Veraria kosovare nis sot eksportin në Serbi

2 muaj më parë

Veraria kosovare nis sot eksportin në Serbi

Sot vazhdon implementimi dhe i një pike tjetër të marrrëveshjes për normalizim ekonomik mes Kosovës e Serbisë, arritur më 4 shtator në Shtëpinë e Bardhë në Washington.

Kjo do bëhet përmes një organizimi në kuadër të Javëve të Biznesit Kosovar 2020 në Suharekë, ku veraria, ”Agro Kosova Holding”, nis zyrtarisht eksportin në Serbi.

Në këtë aktivitet merr pjesë kryeministri Avdullah Hoti, kryetari i AKB-së, Agim Shahini etj.