Ushtria serbe e hoqi flamurin shqiptar nga zona e piknikut sipër Gazivodës

2 muaj më parë

Ushtria serbe e hoqi flamurin shqiptar nga zona e piknikut sipër Gazivodës

Në zonën e piknikut Tutin, sipër liqenit të Gazivodës, një person i panjohur e kishte vendosur flamurin shqiptar, i cili u hoq shpejt nga njësitë e ushtrisë serbe.

Siç shkruan Tanjug, flamuri është vërejtur të dielën herët në mëngjes, ku më pas njësitë e ushtrisë serbë kishin mbërritur në vendin e ngjarjes dhe e kanë larguar.