Ujvara e Niagarës bëhet kuq e zi për nder të 108-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë

2 muaj më parë

Ujvara e Niagarës bëhet kuq e zi për nder të 108-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë

Më 28 nëntor, shumë vende të botës i janë bashkuar festës shqiptare.

Pas Urës së Bosforit në Turqi dhe ndërtetës më të lartë në Dubai, Burj Khalifa që u ndriçuan Kuq e Zi me rastin e festës së 108-të të Pavarësisë së Shqipërisë, këto ngjyra veshin edhe ujvarën e Niagarës në Kanada.

Për të parë nga afër këtë ceremoni dhe për të festuar një nga ditët më të rëndësishme të Shqipërisë ka qënë vetë ambasadori shqiptar në Kanada, Ermal Muça.