Tri vendet e vetme ku nuk është shënuar asnjë rast me koronavirus

2 muaj më parë

Tri vendet e vetme ku nuk është shënuar asnjë rast me koronavirus

Aktualisht janë tri destinacione ku nuk ka arritur zyrtarisht koronavirusi.

Sipas Google Trends, shumë përdorues në motorin e kërkimit po përpiqen të zbulojnë se cilat vende nuk kanë aktualisht ndonjë rast të koronavirusit.

Ndoshta njerëzit po planifikojnë një arratisje të guximshme ndaj njërit prej tyre …

Disa nga rezultatet që dalin përfshijnë ishujt Marshall, Samoa dhe Malawi, raporton BBC, transmeton lajmi.net.

Por kini kujdes: ka një kujdes të madh për të gjithë.

Disa vende që nuk kanë raportuar ndonjë rast, besohet se nuk po testojnë virusin ose nuk raportojnë me saktësi shifrat e tyre. Kështu që është më mirë të ndiqni azhurnimet nga afër dhe ndoshta t’i vendosni ato ëndrrat e festave për tani. /Lajmi.net/