Tri aksidente me fatalitet brenda 24 orëve të fundit në Kosovë

8 muaj më parë

Tri aksidente me fatalitet brenda 24 orëve të fundit në Kosovë

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë janë shkaktuar tri aksidente me fatalitet, 12 me të lënduar dhe 34 tjera vetë me dëme materiale, shkruan AktivPress.

Siç njofton Policia, gjatë ditës janë shqiptuar 1749 tiketa trafiku.

Pa ashtu, Policia njofton se janë kryer 39 arrestime. Prej tyre, 21 persona janë në mbajtje, ndërsa 5 në vuajtje të dënimit./AktivPress/