“Thjesht te du”, thotë Flori Mumajesi

9 muaj më parë

“Thjesht te du”, thotë Flori Mumajesi

Pas një pritje të gjatë, Flori Mumajesi vjen me zhanrin që ai di ta bëj më së miri, një baladë melankolike për stinën e vjeshtës

Nuk janë të pakta baladat e Flori Muajesit. Në fakt janë baladat që ai i bën më së miri.

E tillë është edhe kënga e tij më e fundit, “Thjesht te du”, një baladë që vjen plot melankoli.

Kënga flet për kurorëzimin e një dashurie më sukses të një çifti, me një martesë në fund.

Kënga është ndërtuar tepër interesant, kurse në fund përfundon me një dasmë plot hare dhe lumturi. /GazetaExpress/