Thaçi: Vdekja e shkrimtarit Rexhep Hoxha është një humbje e madhe

3 muaj më parë

Thaçi: Vdekja e shkrimtarit Rexhep Hoxha është një humbje e madhe

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, me rastin e vdekjes së shkrimtarit Rexhep Hoxha, ka ngushëlluar familjen e të ndjerit, dhe gjithë komunitetin e shkrimtarëve në Kosovë.

Thaçi e ka cilësuar të ndjerin si një klasik të letrave shqipe dhe një shkrimtar të guximshëm me librat e të cilit janë rritur shumë breza në Kosovë.

“Vdekja e shkrimtarit Rexhep Hoxha është një humbje për familjen Hoxha dhe tërë komunitetin e shkrimtarëve në Kosovë. Ishte një klasik i letrave shqipe, një shkrimtar i guximshëm, me librat e të cilit u rriten shumë breza. Ngushëllime familjes dhe gjithë miqve të tij!”, ka shkruar Tha֛çi.

Shkrimtari Rexhep Hoxha ka ndërruar jetë mëngjesin e sotëm në moshën 90 vjeçare.