Thaçi falënderon SHBA-të për ndarjen e gjysmë milioni dollarësh për Kosovën

1 javë më parë

Thaçi falënderon SHBA-të për ndarjen e gjysmë milioni dollarësh për Kosovën

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, e ka falënderuar SHBA-në për ndarjen e 500 milionë dollarëve për Kosovën.

“Mirënjohës ndaj SHBA-së për ndihmën shtesë prej gjysmë milioni dollarësh për ta luftuar pandeminë”.

“Miqësia jonë është e përhershme dhe e palëkundshme. Së bashku mund ta mposhtim pandeminë”, ka shkruar Thaçi në rrjetin social Facebook.