Tetë shpikjet e Hitlerit

3 vite më parë

Tetë shpikjet e Hitlerit

Kur  dëgjojmë emrin e Adolf  Hitlerit, menjëherë na vijnë ndërmend fatkeqësitë më të mëdha në histori.

Pasi diktatori i zi vrau me miliona njerëz para dhe gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Por ajo që nuk dimë është se Hitleri ka një kontribut të madh në disa prej shpikjeve më të mëdha botërore që ndryshuan historinë e njerëzimit.

Një prej shpikjeve më të mëdha është ndërtimi i makinës Wolksaven në vitin 1938, apo një tjetër pije që konsumohet edhe sot e kësaj dite siç është Fanta, transmeton syri.

Më poshtë me anë të fotove do ju sjellim 8 shpikjet më të mëdha të bëra gjatë diktaturës së Hitlerit.

Image

Image

Image