Të famshmet që nuk i shpëtuan fotografive të këqija

8 muaj më parë

Të famshmet që nuk i shpëtuan fotografive të këqija

Disa të famshëm kanë tipare që duket sikur janë formuar vizatuar dhe disa do të shkojnë aq larg sa i konsiderojnë ato perfekte.

Karizmi dhe veçantia e tyre mund të jenë pjesë e cilësive më magjepse të tyre, njofton Klan Kosova.

Sidoqoftë, është akoma e rëndësishme të kujtojmë se secila prej tyre është gjithashtu një qenie njerëzore dhe se ajo që ne e njohim si të “përsosur” nuk vlen gjithmonë për ta.

Bright Side mblodhi fotografi të disa yjeve të Hollyëoodit që zbulojnë se askush nuk është i ‘sigurt’ nga fotografitë e këqija.

Jennifer Garner

Miley Cyrus

Jennifer Lawrence

 Kim Kardashian

Cara Delevingne

 Britney Spears

Beyoncé

Nicki Minaj

 Katy Perry

Chrissy Teigen

Rihanna

Sofía Vergara

Selena Gomez