Takimi me ambasadorët e BE-së, Hoxha: Qytetarët meritojnë të lëvizin pa viza

3 vite më parë

Takimi me ambasadorët e BE-së, Hoxha: Qytetarët meritojnë të lëvizin pa viza

Ministrja e Integrimeve Evropiane Dhurata Hoxha gjate takimit të përbashkët te institucioneve të Republikës së Kosovës, me ambasadorët e BE-së, të akredituar në Kosovë ka kërkuar angazhim nga te gjitha institucionet për liberalizimin e vizave si dhe në zbatimin e MSA-së.

“Promovimi I qeverisjes se mirë dhe fuqizimi I sundimit te ligjit do të duhet të jen prioritet I yni në mënyrë që Kosova mos të vazhdojë të jenë të izoluar” ka përfunduar ministrja Hoxha./Indeksonline/