Stile flokësh për vogëlushet (VIDEO)

8 muaj më parë

Stile flokësh për vogëlushet (VIDEO)

Është e vërtetë se ju nuk keni kohë çdo ditë për t’ia rregulluar vogëlushes suaj flokët gërsheta ose ndonjë model tjetër.

Por megjithatë, ju mund ta bëni atë të ndihet si princeshë, të paktën kohë pas kohe.

Prandaj po ju sjellim disa stile për rregullimin e flokëve për vogëlushet tuaja. Stile të thjeshta, me shumë stil dhe mbi të gjitha shumë të lehta për tu aplikuar, transmeton Klan Kosova.

Në fotografitë e mëposhtme tregohet edhe se si t’i realizoni këto stile flokësh për princeshën tuaj, jemi të sigurt se do të na falenderoni për lumturinë e saj!

Stili 1

Stili 2

Stili 3

Stili 4

BONUS: