Specialja, para vënies në veprim (Video)

3 vite më parë

Specialja, para vënies në veprim (Video)

Pas emërimit të gjyqtarëve në Gjykatën Speciale për krime lufte në Kosovë brenda këtij muaji pritet edhe emërimi i prokurorëve si dhe miratimi i disa rregullave te brendshme për funksionalizimin e plotë të kësaj gjykate.

Në Institutin e Kosovës për drejtësi parashikojnë  se nëse këto punë kryhen gjatë këtij muaji atëherë në muajin mars edhe mund të priten aktakuzat e para.