Speci djegës që kushton 23 mijë euro

2 vite më parë

Speci djegës që kushton 23 mijë euro

Speci djegës i llojit “Çarapija” i cili vjen nga pjesa veriore e Perusë ka një kosto të lartë për t’u blerë dhe shërbehet vetëm në restorante luksoze.

Për t’u kultivuar ky lloj speci nevojitet një klimë e përshtatshme tropikale dhe lartësi e madhe mbidetare.

Kjo perime karakterizohet me një formë të vogël dhe është mjaft djegës. Çmimi me të cilin mund ta gjeni një kilogram nga ky spec është 23 mijë euro./bw