Sot në Prishtinë fillon Festivali i Librit

3 vite më parë

Sot në Prishtinë fillon Festivali i Librit

Organizata joqeveritare “ETEA” në bashkëpunim me Qendrën Sociale “Termokiss”, për nder të Ditës Ndërkombëtare të Librit organizon Festivalin e Librit 2017.

Duke mobilizuar fytyrat publike dhe duke shfrytëzuar artin si metodë, Festivali i Librit 2017 që organizohet për të tretin vit radhazi synon edukimin publik nëpërmjet avokimit, përkatësisht ndërgjegjësimin social rreth rëndësisë së librave dhe leximit të tyre./AktivPress