Sot në Kuvend ka ndodhur një prej lajmeve më të mira të vitit, sipas Memli Krasniqit

4 muaj më parë

Sot në Kuvend ka ndodhur një prej lajmeve më të mira të vitit, sipas Memli Krasniqit

Shefi i grupit parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës në Parlament, Memli Krasniqi, ka uruar qytetarët dhe të gjithë deputetët për votimin e Ligjit për Sport, ligj ky që lejon sponzorizimin e klubeve sportive nga kompanitë private.

Krasniqi këtë urim e ka bërë nëpërmjet faqes së tij në Facebook.

Memli, votimin e këtij ligji e ka quajtur si një ndër lajmet më të mira të këtij viti.

Ky është postimi i tij i plotë: