Si mund ta bëni vetë vajin e hithrës, ilaçin natyral për 1001 probleme!

8 muaj më parë

Si mund ta bëni vetë vajin e hithrës, ilaçin natyral për 1001 probleme!

Vaji i hithrës është padyshim zgjidhja më e mirë natyrale për shumë probleme shëndetësore.

Ja si ta përgatisni në kushtet e shtëpisë, duke ndjekur hapat e mëposhtëm:

– Merrni 6 grushte me hithra të njoma me gjithë kërcell. I vendosni në një blender elektrik, duke i shtuar 2 speca djegës, 200 ml vaj ulliri dhe duke i fruluar për 2 minuta. Më pas, masën e krijuar hidheni në një vazo qelqi.

– Mbylleni kapakun e vazos dhe mbulojeni vazon me letër alumini, duke e vendosur në një vend të errët për 15 ditë. Tundeni vazon 1 herë në 3 ditë.

– Pas 15 ditësh kullojeni vajin. Masën e përfituar përdoreni për të masazhuar skalpin e kokës. Pas 30 minutave të këtij procesi lajini flokët tuaj me shampon specifike me përmbajtje hudhre ose kolagjeni.

Këtë trajtim bëjeni 1 herë në javë. Që në aplikimin e parë të këtij vaji të përfituar nga hithra do të vëreni një ndryshim të dukshëm mbi flokë.

Floku juaj do të bjerë shumë herë më pak!/shije.al