Shtatë raste të reja me koronavirus në Kosovë

2 javë më parë

Shtatë raste të reja me koronavirus në Kosovë

Shtatë raste të reja me koronavirus janë regjistruar të shtunën në Kosovë nga 306 mostra të testuara. Tre raste janë regjistruar si të shëruar, ka konfirmuar Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në Kosovë.

Rastet pozitive janë raste kontakti nga: komuna e Prizrenit 3 raste (sipas vendbanimit:1 rast Gërnçar, 1 rast Jabllanicë dhe 1 rast Prizren), komuna e Vushtrrisë 3 raste (sipas vendbanimit: 3 raste Vushtrri) dhe 1 rast me vendbanim në Prishtinë.

Nga 8 shkurti e deri sot, në Kosovë janë testuar 13124 mostra të dyshimta. Pozitive kanë rezultuar 1032 raste. Prej tyre 785 janë shëruar e 29 kanë vdekur.