Shqiptari 14-vjeçar ngre në këmbë suedezët: Dua ti tregoj botës se Kosova…

3 muaj më parë

Shqiptari 14-vjeçar ngre në këmbë suedezët: Dua ti tregoj botës se Kosova…

Rejhan Sjunger është vetëm 14-vjeç dhe ka ngritur në këmbë jurinë e kompeticion muzikor për fëmijë në Suedi.

Rejhan është me prejardhje nga Kosova dhe zëri i tij gjatë performancës ka mahnitur të gjithë pjesëmarrësit.

Teksa tregon për jetën e tij, Rejhan thekson se muzikën e ka pasion dhe pse nuk ka studiuar në një shkollë muzike. Dëshira e tij më madhe është të arrijë në finale.

Rejhan, ndihet krenar për vendlindjen e babit të tij Kosovën dhe do t’i tregojë botës se Kosova është një shtet i ri dhe i vogël, por që ka shumë talente ndërkombëtare.