Shikoni ndryshimet drastike të aktorëve (FOTO)

8 muaj më parë

Shikoni ndryshimet drastike të aktorëve (FOTO)

Pa marrë parasysh sa i talentuar është një aktor, ndonjëherë për të përmbushur disa pjesë të rolit të tyre duhen edhe grimi dhe parukat e ndryshme.

Kështu disa aktorë të cilët kanë provuar këto gjëra, kanë ndryshuar shumë sa që adhuruesit e tyre nuk kanë mundur ta dinë se kush është në atë rol.

Bright Side në një artikull ka përmbledhur disa role të aktorëve të cilët ndryshuan shumë, këtu më poshtë keni disa prej tyre:

Meryl Streep si The Rabbi në serine Angels in America (2003)

Tilda Swinton si Lutz Ebersdorf në filmn Suspiria (2018)

Gary Oldman si Winston Churchill në Darkest Hour (2017)

Helena Bonham Carter si Ari në Planet of the Apes (2001)

Neil Patrick Harris si Count Olaf në A Series of Unfortunate Events (2017)

Cate Blanchett si Bob Dylan në I’m Not There (2007)