Redmi do të zbulojë një telefon të ri celular për lojtarët

6 muaj më parë

Redmi do të zbulojë një telefon të ri celular për lojtarët

Redmi ka njoftuar me disa detaje në lidhje me smartphone-in e saj të ardhshëm.

Redmi do të prezantojë një smartphone të ri të destinuar për lojtarët më 27 prill, i cili do të jetë pjesë e familjes Redmi K40.

Emri zyrtar i pajisjes do të jetë Xiaomi Redmi K40 Game Enhanced Vision dhe vjen me disa ndryshime krahasuar me pjesën tjetër të familjes K40, raporton gsmarena.

Pajisja e re ka një dizajn të ndryshëm të kamerës, dy lente të mëdha janë ruajtur, por ka edhe një kamerë të tretë të madhe në mes, kështu që nuk ka një rreth bosh. Do të ketë unaza LED rreth kamerave që do të ndizen kur modaliteti i lojës është aktiv.

Kjo mënyrë do të aktivizohet duke përdorur butonin fizik të pozicionuar pranë kapakut të kamerës, e cila ndoshta do të thotë që butonat e kontrollit të volumit janë zhvendosur në të majtë, por nuk duhet të befasohet nëse të gjithë butonat janë në të njëjtën anë.