Rama mëngjes pune me Mustafën në shtëpinë e tij në Prapashticë

4 ditë më parë

Rama mëngjes pune me Mustafën në shtëpinë e tij në Prapashticë

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, në ditën e dytë të vizitës në Kosovë, ka vazhduar takimet me liderët e partive politike në Kosovë.

Rama në agjendën e tij të sotme kishte paraparë një takim me liderin e LDK-së Isa Mustafa në selinë e kësaj partie, por në momentin e fundit ai ka ndryshuar agjendën dhe takimi është duke u zhvilluar në shtëpinë e Mustafës në Prapashticë, ku pritet të zhvillojmë një mëngjes pune.