Qyteti ku duhet të fitoni vetëm 4 £ për orë që të blini një shtëpi

4 vite më parë

Qyteti ku duhet të fitoni vetëm 4 £ për orë që të blini një shtëpi

E ndërsa fakti që Britania është në krizë sa i takon strehimit të njerëzve ky është një fakt i ditur, dhe për këtë njerëzit atje e kanë të vështirë të kenë një pronë të tyren.

Por pavarësisht kësaj ka një vend në Britaninë e Madhe ku mjafto të fitosh vetëm 4 paund në orë që të blesh nj shtëpi.

Po, e lexuat saktë, vetëm 4 paund ora për të qenë pronar i një shtëpie. Zona është absolutisht mahnitëse dhe ajo quhet Ferndale.

Ferndale është një nga zonat ku ju duhet të fitoni vetëm 4 paund në orë për të blerë një shtëpi, ku kostoja mesatare për secilën shtëpi është 2.650 paund.