Qeveria ndanë 1,867,107 euro për kompensimin e dëmeve në ekonomitë bujqësore në 16 komuna

1 muaj më parë

Qeveria ndanë 1,867,107 euro për kompensimin e dëmeve në ekonomitë bujqësore në 16 komuna

Qeveria e Kosovës ka miratuar kërkesën e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural që të ndajë mjete financiare ne vlerë 1,867,107 euro për kompensimin e dëmeve të shkaktuara në ekonomitë bujqësore nga fatkeqësitë elementare natyrore gjatë perudhës janar-qershor 2020, në komunat e: Istogut, Pejës, Obiliqit, Vitisë, Kaqanikut, Mitrovicës, Prishtinës, Drenasit, Skenderajt, Prizrenit, Fushë Kosovës, Shtimes, Podujevës, Mamushës, Leposaviqit dhe Gjilanit.

AKTIV PRESS