Qeveria Kurti miraton nismën për kredi 100 milionëshe

1 muaj më parë

Qeveria Kurti miraton nismën për kredi 100 milionëshe

Qeveria në detyrë ka miratuar nismën për negocimin e Marrëveshjes së Kredisë në mes të Republikës së Kosovës, e përfaqësuar nga Ministria e Financave dhe Transfereve dhe Bashkimit Evropian, përfaqësuar nga Komisioni Evropian, lidhur me marrëveshjen “Asistenca Makrofinanciare për Kosovën”.

Kredia kap vlerën prej 100 milionë eurove dhe do të ketë afat të kthimit deri në 15 vite.

AKTIV PRESS