Që nga nesër mësimit të kombinuar iu rikthehen edhe këto klasa

4 javë më parë

Që nga nesër mësimit të kombinuar iu rikthehen edhe këto klasa

Ministri i Arsimit, Ramë Likaj, ka bërë të ditur se që nga nesër mësimit të kombinuar në shkolla do t’iu rikthehen edhe nxënësit e klasave 7, 8, 9, 11 dhe 12.

Për skenare tjera në këtë drejtim, i pari i Arsimit ka shkruar se e gjitha kjo do të vlerësohet nga menaxhmeti i shkollave dhe task forca e secilit institucion, njofton Klan Kosova.

“Nxënës të dashur, ju lutem që të jeni të vëmendshëm dhe të respektoni rregullat dhe rekomandimet për mbrojtje nga COVID-19. Ju lutem, po ashtu, prindërve që të flasin më shpesh me fëmijët e tyre, në mënyrë që kjo situatë e re për gjithë botën, të jetë më e lehtë dhe të kalojmë sa më shpejt në normalitet”.

Postimi i plotë:

“Nga nesër (21 shtator 2020), do të kthehen në shkollë me mësim të kombinuar edhe nxënësit e klasave 7, 8, 9 dhe 11, 12, përveçse nëse menaxhmenti i shkollës dhe task forca e secilit institucion, pasi të ketë vlerësuar situatën, mund të vendosin për ndonjë skenar tjetër, në mënyrë që të respektohen srikt rregullat e Udhëzuesit për organizimin e mësimit në kushte pandemie.

Nxënës të dashur, ju lutem që të jeni të vëmendshëm dhe të respektoni rregullat dhe rekomandimet për mbrojtje nga COVID-19. Ju lutem, po ashtu, prindërve që të flasin më shpesh me fëmijët e tyre, në mënyrë që kjo situatë e re për gjithë botën, të jetë më e lehtë dhe të kalojmë sa më shpejt në normalitet.

Ministria e Arsimit dhe të gjitha institucionet tjera relevante do të jenë në çdo kohë afër juve.
Të gjithë bashkë, mund t’ia dalim që të mbajmë shkollat hapur për Ju, për Kosovën!”.