Puthja e parë martesore e Getoar Selimit dhe Marina Vjollcës (Foto)

4 vite më parë

Puthja e parë martesore e Getoar Selimit dhe Marina Vjollcës (Foto)

E kishte pritur disa minuta dhe ja ku ajo u shfaq më e bukur sesa kurrë. Çasti kur e ka parë për herë të parë duhet t’i jetë dukur afër sepse si atëherë ajo e ka mahnitur edhe një herë me pamjen e saj…Dhe Geti zgjodhi ta takojë në një mënyrë shumë të veçantë nusen e tij të ardhshme, duke e puthur në ballë.

Foto: Renuar Locaj

E mbrojtur dhe e dashuruar duhet të jetë ndier në atë çast Marina. Më pas ata kanë dëgjuar formulën e betimit nga Erion Veliaj dhe kanë premtuar për angazhimin më të rëndësishëm të jetës.

Foto: Renuar Locaj

Puthja e radhës sigurisht ka qenë në buzë. Dashuria triumfoi.

Foto: Norik Uka

Revistaclass