Publikohet kënga verore “Hape telefonin” e grupit Magic4

3 javë më parë

Publikohet kënga verore “Hape telefonin” e grupit Magic4

Në këtë stinë të nxehtë hitesh nuk mund të mungonte as ai i Magic 4, “Hape Telefonin”.

Ndryshe nga herët e tjera ata vijnë me një produkt të vetin.

Nga autoret Pirro Çako, Edlir Begolli si dhe me koreografi te Adela Mucollarit.

Grupi i Magic 4 njihen për atmosferën e “zjarrtë” që i dhurojnë njerëzve pothuajse çdo fundjavë në Tiranë.