Publikohet fotoja e parë e Remzijes pas kthimit në shtëpi

8 muaj më parë

Publikohet fotoja e parë e Remzijes pas kthimit në shtëpi

Në orët e mbrëmjes është gjetur Remzije Mustafa, e cila ishte zhdukur disa ditë më parë, dhe po kërkohej nga familja e saj.

Lajmin e kanë bërë të ditur familjarët nëpëmjet rrjetit social Facebook.

Lajmin e ka konfirmuar edhe Policia e Kosovës.

Pas arritjes në shtëpi është publikuar edhe fotoja e parë e Remzijes.

Foton e ka publikuar ish-ushtari i UÇK-së Ridvan Tahiri, i cili vullnetarisht kishte marrë pjesë në operacionet e kërkimit.