Policia e Kosovës po e asiston EULEX-in në aksionin te zyrat e veteranëve të UÇK-së

3 javë më parë

Policia e Kosovës po e asiston EULEX-in në aksionin te zyrat e veteranëve të UÇK-së

Policia e Kosovës është duke asistuar në aksionin e sotëm të EULEX’it në zyrat e OVL të UÇK-së.

Forca të policisë së Kosovës janë parë sot afër zyrave të veteranëve, ku është duke u mbajtur një aksion i EULEX’it.

Ky aksion i EULEX’it vjen një ditë pas arrestimit dhe konfirmimit të aktakuzës për Salih Morinën./Express