Policia arsyetohet se në ditën e vrasjes së nënës me të bijën, viktima s’kishte kërkuar mbrojtje

4 muaj më parë

Policia arsyetohet se në ditën e vrasjes së nënës me të bijën, viktima s’kishte kërkuar mbrojtje

Policia e Kosovës ka mbajtur konferencë lidhur me rastin tragjik të vrasjes së dyfishtë në komunën e Gjakovës.

Nënkoloneli Ahmet Hasi nga rajoni i Gjakovës ka thënë se në ditën kritike ka ardhur e ndjera së bashku me dy vëllezërit e saj se ka pranuar disa mesazhe kërcënuese nga i dyshuari.

Pas kësaj, policia ka filluar që kërkojë në shtëpi të tij, por nuk e ka gjetur. E ka kontaktuar edhe përmes telefonit, por pa sukses.

Në ditën kritike, nuk është kërkuar urdhër-mbrojtje nga viktima, por prapë policia i ka vazhduar kërkimet, raporton Koha Ditore.

Lidhur me këtë rast Inspektorati Policor ka filluar hetimet, për neglizhencë dhe moskryerje të detyrës.