Policët qëllojnë pa nevojë me topa uji, kalimtaren para protestuesve (Video)

3 vite më parë

Policët qëllojnë pa nevojë me topa uji, kalimtaren para protestuesve (Video)

Gjatë një proteste në Izrael, një kalimtare rasti që u ngatërrua për protestuese, u qëllua nga policët me topa uji dhe ra përtokë.

Demonstruesit kanë qenë të shpejtë, për të njoftuar se ajo nuk ka të bëjë me masën dhe vetëm se u ndodh papritmas aty, transmeton Telegrafi.

Më poshtë mund të shihni momentin e përplasjes, si dhe vazhdimin e një proteste që insistohej të shpërndahej sa më shpejtë.