Plani 23 milionësh për bujqësi, shpaloset sot

3 vite më parë

Plani 23 milionësh për bujqësi, shpaloset sot

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi sot do të bëjë prezantimin e Programit për Bujqësi dhe Zhvillim Rural për vitin 2017, për të cilin sivjet janë planifikuar 23 milionë euro.

Pjesëmarrës në këtë prezantim publik do të jenë drejtorë të drejtorive komunale, përfaqësues të shoqatave të fermerëve, si dhe palët tjera që janë të përfshira në këtë sektor.