PERFORMANCA KOSOVARE, DO TË SHFAQET NË DÜSSELDORF

3 vite më parë

PERFORMANCA KOSOVARE, DO TË SHFAQET NË DÜSSELDORF

Performanca teatrore e Qendrës Multimedia “Carla del ponte trinkt in Pristina einen Vanilla Chai Latte” pas premierës në Prishtinë arrinë sukses edhe në Düsseldorf të Gjermanisë, në teatrin Forum Freies Theater.

Shfaqja me regji të koreografit gjerman Jochen Roller e me tekst të shkruar nga Jeton Naziraj do të prezantohet më 10 dhe 11 shkurt nga ora 20:00.

Pjesë e shfaqjes janë aktoret shqiptar: Agnes Nikoshiqi, Alketa Sylaj, Donikë Ahmeti, Lyra Xhoci e Vjosa Abazi./Aktivpress