Pejë, arrestohet njё person i dyshuar për ‘vjedhje të rëndë’

7 muaj më parë

Pejë, arrestohet njё person i dyshuar për ‘vjedhje të rëndë’

Policia e Kosovës, konkretisht nёn-stacioni policor nё Vitomiricё të Pejёs, ka pranuar informatё nga viktima se në fshatin Treboviq të Pejёs, me datёn 01.07.2020, iu ёshtё vjedhur motoçikleta nga një objekt pёrcjellёs i shtëpisë se tij.

Njësiti i hetimeve pranë stacionit policor në Pejё, pas njё pune intensive operativo-hetimore me datё 02.07.2020, ka arritur ta identifikojë dhe ta arrestojë tё dyshuarin, njofton Klan Kosova.

“Tek i dyshuari nё njё fushё ёshtё gjetur motoçikleta qё i ёshtё vjedhur viktimёs, pёrpos saj nё tё njëjtin lokacion janё gjetur edhe nёntё (9) copё, shtёpiza tё kompjuterevё tё cilat i dyshuari dyshohet se i ka vjedhur nё njё tjetёr lokacion”.

“Me urdhёr tё prokurorit tё shtetit, i dyshuari pas intervistimit ndalohet pёr 48- orё, ndёrsa motoçikleta dhe shtëpizat iu janë kthyer pronareve pronarëve”.klankosova.tv