Pas sulmit, sirianët në shesh me flamuj rusë dhe iranianë (FOTO)

3 vite më parë

Pas sulmit, sirianët në shesh me flamuj rusë dhe iranianë (FOTO)

Pas sulmit ushtarak mbi Damask, qindra sirianë kanë zbritur në kryeqytetin e vendit me flamuj sirianë, rusë dhe iranianë si shenjë fitoreje, duke i rënë borive të makinave si një akt sfide.

‘Jemi njerëzit e tu, Bashar’, kanë bërtitur të gjithë nëpër rrugë. Televizioni i Shtetit ka transmetuar drejtpërdrejtë pamjet e një turme civilësh të cilët ishin në mes të njerëzve në uniforma.