Pas Ritës, Duas, Bebës e Gashit, edhe ky shqiptar po bën bujë nëpër botë!

1 vit më parë

Pas Ritës, Duas, Bebës e Gashit, edhe ky shqiptar po bën bujë nëpër botë!

Tashmë Dua Lipën, Rita Orën, Bebe Rexhën, Ava Max, si edhe reperin Gashi i kemi parë mjaft të suksesshëm në skenën ndërkombëtare.

Mirëpo, duket se këtyre emrave do t’i shtohet edhe një tjetër talent shqiptar.

Këngëtari Edward Skera po korr sukses të madh në Europë dhe botë.

Disa javë më parë, ai u rendit në vendin e shtatë në botë për prurjet e reja në platformat online, ndërsa këngët e tij po priten mjaft mirë nga publiku dhe me siguri në një periudhë të shkurtër kohore, këngëtari shqiptar do të korrë famë e sukses të madh.