Oops: Kur presidenti Thaçi lëpin gishtin dhe ia huq emrin koronavirusit

5 muaj më parë

Oops: Kur presidenti Thaçi lëpin gishtin dhe ia huq emrin koronavirusit

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi gjatë një konference ttë mbajtur para disa ditësh nuk i ka dëgjuar thirrjet e ekspertëve për të mos prekur fytyrën në kohë pandemie.

Ai gjatë konferencës ka lëpirë gishtin e tij për të ndërruar faqet e fletëve të cilat i lexonte.

Veç kësaj, Thaçi siç duket e ka problem të shqiptojë edhe emrin e virusit të shpallur tashmë pandemi nga OBSH-ja, e i cili ka përfshirë të gjithë botën, COVID-19.